Медична страховка

Marengo
Сообщения: 145
Зарегистрирован: 16 ноя 2020, 07:53

Медична страховка

Сообщение Marengo »

Я хочу порекомендувати тут замовити медичну страховку https://tviypolis.com.ua. Цей поліс надасть Вам можливість убезпечити себе і своїх близьких. Всі пропозиції для клієнтів будуть підібрані індивідуально виходячи з потреб клієнта і можуть включати в себе: швидку медичну допомогу, невідкладний стаціонар, плановий стаціонар, поліклінічну допомогу, медикаментозне забезпечення, виклик лікаря додому, невідкладну медичну допомогу і навіть термінову стоматологію.

Аватара пользователя
каркаша
Сообщения: 72
Зарегистрирован: 07 апр 2020, 14:13

Re: Медична страховка

Сообщение каркаша »

Если вы водите автомобиль так же будет не плохо оформить автонражданку https://arx.com.ua/ru/kharkiv/produkty/avtotsyvilka, тоже не мало важно в нашей жизни. Благодаря этому вы страхуете свою ответственность за вред, причиненный жизни, здоровью или имуществу других лиц в результате ДТП

Indianna
Сообщения: 66
Зарегистрирован: 07 фев 2021, 10:42

Re: Медична страховка

Сообщение Indianna »

Можу вам порекомендувати сайт, де я замовляла сімейне медичне страхування https://vuso.ua/uslugi/drugie-uslugi/dobrovolnoe-mediczinskoe-straxovanie-po-programme-familnaya-zashhita.html. Ця страхова може вам запропонувати різні умови для страхування, в тому числі і медичне страхування. Деталі можна поглянути на сайті.

Лолли
Сообщения: 17
Зарегистрирован: 10 апр 2021, 09:59

Re: Медична страховка

Сообщение Лолли »

Оформлюю на сайтi НАСК «ОРАНТА» https://oranta.ua/products/neschastniy-sluchaj/ медичне страхування. Менi відразу відправляють електронне підтвердження на e-mail. Це дає можливість спокійно планувати подальші дії вже під захистом страхової компанії. Якщо менi необхідний оригінал поліса, в процесі оформлення вказую це, і поліс доставляють поштою.

Poster
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 22 май 2022, 12:17

Re: Медична страховка

Сообщение Poster »

Знакомые страхуются потихоньку, но не знаю, я редко посещаю мед учреждения. Тут надо индивидуально смотреть и понимать рентабельность потраченных средств на количество обращений в месяц, пол года, год. Ну и естественно смотря на что распространяется.

Аватара пользователя
Melnica
Сообщения: 98
Зарегистрирован: 04 фев 2022, 15:24

Re: Медична страховка

Сообщение Melnica »

Постійну медичну страховку досі не зроблю.
Хоч і неодноразово переконувалась у тому, що така страховка не завадить. Але немає. Тільки тимчасову та робила. Щоразу, коли збиралася кудись їхати за кордон, на відпочинок.
Прорахувати страховку можна і заздалегідь на сайтi СК https://greentravel.ua/ua/calc/vzr/ тут зазвичай і оформляла страховку.

Ответить